Onze merken

In de kapsalon werken wij met professionele verzorgingsproducten voor je haar. Natuurlijk zijn deze ook voor eigen gebruik bij ons verkrijgbaar. Lees hieronder meer over onze producten en merken!

De fijne verzorgingsproducten van het merk ELEVEN Australia zijn een genot voor je haar. De Australische kapper Joey Scandizzo introduceerde zijn merk onder de kernwoorden: Australisch, simpel en effectief. Deze termen sluiten perfect aan bij de visie van Lieke Bastiaansen. Fijne producten, die effectief zijn en simpel in gebruik zodat je er ook thuis van kunt genieten. De namen van de producten vertellen wat ze doen, waardoor het gemakkelijk is om het perfecte product voor je haartype te vinden. Laat je gerust eens adviseren door Lieke, ze helpt je graag!

Max Eli beschikt over ruim 30 jaar internationale ervaring op het gebied van haarverzorging en kleuring. Hij is gepassioneerd, heeft voor toonaangevende fabrikanten opleidingen verzorgd en is betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse kleurlijnen. Dit totaalplaatje maakte het merk Max ELI binnen de salon van Lieke Bastiaansen Hairstyling de perfecte toevoeging op het gebied van haarkleuring. Laat je door Lieke adviseren over het kleuren van je haar en profiteer van de vele voordelen van de producten van Max ELI. Zo zijn er 90 exclusieve zelf gecreëerde tinten, is er een eenvoudig 5-stappen formulesysteem, heb je maximale controle van ongewenst pigment, is er een superieure grijsdekking met iedere kleur, zijn er meerdere manieren om te blonderen en is het mogelijk om verschillende mengverhoudingen toe te passen. Benieuwd geworden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lieke Bastiaansen Hairstyling is erkend en officieel dealer van Biba sieraden. Dit sieradenmerk is enkele jaren geleden gestart als groothandel in trendy zilveren sieraden. Een gedeelte van de kapsalon is dan ook ingericht met de sieraden en accessoires van Biba. Ben je dus op zoek naar een leuk cadeautje? Of naar een mooi sieraad om je eigen outfit af te maken? Kom dan gerust eens langs en bekijk de collectie met eigen ogen!

Prijslijst
Direct een afspraak maken: 0624918709
Contact

Volg Lieke Bastiaansen Hairstyling: